18.09.2010

Takk og nytt prosjekt

Først vil jeg takke for alle gode hilsner i forbindelse med min fars bortgang, jeg skal nok titte inn til dere og kommentere bare jeg får begge bena på jorden igjen. Mye og ordne, mye og rydde.

Når jeg har noen ledige stunder her hjemme, blir det mest jobbing ute. Dette klatrestativet har jeg nå innsett blir for dårlig, men av bildet ser dere vel at jeg nok har hatt en plan?Så her blir det gulv....
og en solid bue.
Skal prøve å få satt på alle tverrpinnene i dag, Er litt usikker på om jeg skal la den bli grå eller male den hvit. Forslag?
Det er mye som skal klatre der, en klatrehortensia, New Dawn, Rosa Helena og en Nelly Moser
.
Det skal bygges en benk tvers over, og på bildet under her som er tatt ca. kl 18.30 ser dere hvorfor jeg vil ha en sitteplass her. Nå er jo sola lav, men tidligere på sommeren skinner den hit.
Trærne til venstre for huset er ikke mine (desverre) så jeg har ikke mye sol i hagen etter kl 13.00


Ha en riktig god helg.
Klem Laila


4 kommentarer:

Tullik sa...

Ser ut som eit kjekt nytt prosjekt dette. Blir nok fint. Høyrest ut som naboane skulle ha unna deg litt meir sol. Kondolerer med din far. Diktet han har skrive var berre heilt nydleg !! Go`helg.

Berit sa...

Kondolerer Laila. Å miste en far er vondt, det vet jeg... Nydelig dikt var det.

Ser du er ikke oppårend for arbeidslyst, jeg er imponert av alt du får til. Det blir nok en koselig plass å sitte under duftende roser neste år.
Håper naboene dine fjerner noe n av disse store trærne, fryktelig med slik grantrær som vokser til himmels. Vi hadde også slik på sørsiden og etter at jeg sa fra fjernet han som eigde de med en gang, heldigvis. Vi fikk jo ikke sol der i det hele, for plassen er ikke så bred, og så herlig når det ble åpent og fikk luft og lys. Det var som å komme til en annen verden. Så krysser fingrene at det ordner seg for deg også.
Ha en trivelig helg.

"Sunshine" sa...

Hva med den samme rød fargen som huset ditt? Festlig prosjekt.
Jeg liker så godt å ta en titt på alt det du holder med, du er flink.
Naboen vår hadde store grantrær i hagen sin, tok dem vekk i vår, og resultatet er at det virker meget nakent uten dem. Jeg har nå plantet mitt eget tre for å dekke litt.

Gammel stil sa...

For en fin blogg du har!! Her var det mange fine bilder, og trives med å være her inne! Legger oss til som følger med en gang!!:)

Ønsker deg en god dag.
Stor klem:)