07.01.2011

Stua mi og.... litt til

Jeg har endelig fått et godt forhold til stua mi, etter tre år og to måneder, tre sofaer og en seksjon begynner det og bli brukbart.
Den største grunnen til at jeg liker meg bedre i stua er denne radioen, en Grundig Ovation med cd spiller, og alt på i 30 x 30 cm oppe på veggen. Jeg er sååå avhengig av radio, og denne har kjempefin lyd.

Så et par enkle tips, de fleste "gamle damer" har vel trillebag? Ikke? Nei nei, men jeg har en og jeg bruker den til å hente ved, kjempesmart syntes jeg. Det går dobbelt så mye oppi denne enn jeg klare og bære


Så gjelder det julepynten, en papp plate med pålimte plastglass er super oppbevaring for skjøre kuler og forskjellig, det går tre sånn oppi en plastkasse.Oversiktlig og ryddig.

Så har man jo produsert litt, to par tovede tøffler i vamsegarn ble strikket i romjula, supert garn og strikke og tove av.
Nye bestemorruter er påbegynt, foreløpig er det ti stykker 18 x 18 cm.
Her har jeg selvfølgelig hermet igjen, denne gangen er det LilleLaila som har inspirert meg, litt annen gråfarge på mine.

Her er det strålende vintervær, så dyret og jeg må vel ta en tur ut nå
Håper dere også har en fin dag, klem Laila


2 kommentarer:

Black Feathers sa...

Heisann. Så fint at du nå trives med stuen din. Ja radio er en ting man må ha, det er nå helt sikkert. Og har den bra lyd så er det jo enda bedre ;)

Kjempe smart det du har laget til å ha kuler i. ;)

Ha en super helg du ;)

"Sunshine" sa...

Gode påfunn, Laila..Jeg liker spesielt trillebagen. Det må jeg få meg.
Glad du har fått det slik du vil, alltid koselig å ha en stue som du virkelig koser deg i..