21.04.2009

Gode følgesvenner.

Nå er tiden kommet, vi må ta farvel mine trofaste venner.
Innkjøpt for kr. 149.- på Lidl ?? Hvem kjøper vel støvler på Lidl? Men disse ble kjøpt i september -06 for å være med på vandring i Provence som reserve.

Jommen sa jeg smør, fjellstøvlene var ikke brukanes, alt for stive til den klatringen vi skulle på.
Så disse var med hele veien.
Vi ( en venninne og jeg) fløy til Nice, hvor vi i likhet med mange fler ble møtt av reiseleder Charlotte Molstad.
Vi fikk dagen og en natt i Nice, før vi tok toget nordover i fjellene, til Tende som var utgangspunktet vårt. Herfra skulle vi gå tilbake til Menton, opp og ned fjelletHer har vi kommet til Tende, hvor vi spiste lunsj og så oss litt rundt.
Kirken her har jo en spesiell bakgrunn for alteret, flott var det jo med vindu når man har en sånn utsikt (som desverre ikke syntes på bildet.

For å gjøre en lang historie kort, det var en uforglemmelig flott men slitsom tur.
Vi gikk opp i fjellene og ned til flere småsteder for å overnatte.
Dette er et av de som jeg tror er Sospel. Etter flyttingen er det flere ting jeg ikke finner igjen.


Lunsj oppe i fjellet, Vin og vann, brød, oster, pølser og frukt ble fordelt i sekkene og ble lagt ut på en stor duk når vi skulle spise. Charlotte til høyre i bilde. Utrolig flott.
Noen morsomheter så vi jo også, som denne enhjørningen som står oppe i et vindu å kikker på oss.
Ja dette var turen som var vår første tur sammen, mange har det blitt, i skog og mark for det meste. Det siste året mest for å lufte Pan ut en snartur, da i den tilstanden som bildet viser.
Takk for alle gode turer, nå er det på tide å legge opp.


Ha en fin uke dere som titter inn her.

3 kommentarer:

GundaM sa...

Hihi, har et par liggende et eller annet sted ;0) Men ejg blir så klam på foten av de jeg da..

Sikkert en fantastisk flott tur Laila!

Villmarkstausa sa...

Hei

Jeg fant deg selvom du hadde skrevet feil bloggadr;-)) Fin blogg. Hyggelig at det er fler villmarksjenter her inne. Legger deg til i favoritter. Håper heklegreiene blir bra. Kommer vel om noen dager. Sendte med B post, var billigst det..
Ha en fin kveld!!

Mia sa...

Herlige bilder fra turen di til Syd Frankrike. Og Lidl skoene har nok vært gode å ha, ja. Jeg drømmer om en nyt tur til Nice til høsten (var to ganger der ifjor) og hvis det bli tur, så skal jeg til Menton, det har jeg bestemt meg. Og så får jeg ha noen gode sko i kofferten, jeg også, tenker jeg...

Nyt disse herlige vårdagene, denne tiden går så alt for fort, synes jeg, så mest mulig tid blir burkt ute i hagen og lite inne meg bogging... men alltid koselig å besøke bloggen din!