23.05.2009

Rådyr og fuglereder

Saphira koser seg ute på trappa, dette har blitt en mye brukt plass etter at jeg satte inn vinduer her.


Jeg har prøvd meg på å dekorere lys med servietter, etter ide fra Tine http://tineskreativehjorne.blogspot.com/. Dette var gøy og jeg skal nok lage flere. Jeg har et lite reisestrykejern som jeg brukte til dette, så slapp jeg å få stearin i damphjernet.
Her er et lite kunstverk som jeg fant på en tur her om dagen, det hadde nok blåst ned, men tenk for en jobb å lage.


Her har nok en annen skapning gjort en jobb, rådyr har delt en einer på langs, og sparket opp plenen rundt. Får nok ta meg en tur å lete etter en ny.
Lille pippin ble med hjem fra Nille og sitter selvfølgelig på kanten av fuglebadet.Her ligger prinsesse Saphira igjen, dette også på trappa.Ute spirer og gror det, ting blir flyttet, nye bed og planter kommer på plass.
Travle dager, og i morgen skal jeg i konfirmasjon. ( Oi det er jo i morgen nesten)
Ha en fin søndag.
2 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så koselig det er hos deg... katten ser jo ut til å kose seg på trappa de, koselig med et sted en kan sitte om det regner og blåser...
Nå vet jeg hva jeg skal bruke reisestrykejernet til ja... koselig med dekor på lys...men her er det jo lyst hele natta nå, missuner dere der i sør som kan sitte ute med levende lys på kvelden...blir ikke det samme her - men til høsten tenner vi lys ute på kvelden... men når vi er sørafor (gardemoen - horten) hos barn, svigerbarn og barnebarn...ja da sitter vi ute på kvelden og nyyyyter synet av levende lys...

Ha en koselig kveld og uke...

GundaM sa...

Du, for en vakker katt du har Laila og det så skikkelig kos der ute på trappa;)

ha en flott uke der ute, her ser datatrøbbel ut til å ha gitt tapt heldigvis;)