07.02.2013

Strikking og vår i sikte?Her er litt av det jeg holder på med nå, Skappelgenseren (som jeg absolutt ikke skulle ha) he he, er ferdig og brukt. Strikket i Daletta og Kid silk.
I midten sjal i herlig ull og hals i rester av Daletta, i forkant er det klutstrikking og noen -silknøster som jeg ikke har bestemt skjebnen for ennå.
Det meste av dette kommer på bloggshoppen etterhvert.Dette bildet er tatt 24 april i fjor, så vi må nok vente litt på våren ennå.
Ønsker dere en strålende helg.

Klem Laila
Posted by Picasa

2 kommentarer:

stallnilsen sa...

Heia og takk for koselige kommentar fra dæ, må bare si at det siste bilde ditt var bare helt hærlig og se, med de nydelige vårblomstrene dine, og tia flyr fort, så før vi vet ordet av det , er vi kommet dit iår og ;)

Så flink du er og strikke, det er noe æ ikke har gjort på mange år.

Ha en fin Torsdag.

Lisbeth :O)

Anne Marit sa...

Hei Laila! Det blir kyllinger hos meg til våren! Tenker å ruge i to omganger. Første gangen tenker jeg å ha klekking i førsten av mai, og så ca 3 uker senere! Hva vil du ha?
Det blir blandingshøner her, så faverolls og cochin. Ellers kan jeg også kjøpe egg å ruge ut hvis det er noe annet du vil ha! Det er så trivelig med høner i hagen, de er humørspredere først og fremst...man blir ikke rik av å ha de men egg og gjødesl er jo et stort pluss! Ser du strikker, og jeg har ogsp strikket endel i vinter. Nå har jeg lært meg å hekle englemasker og det er kjempegøy!

Ha en flott helg!
Anne Marit