29.10.2008

En oppfordring og litt annet i snøværet

En liten oppfordring: bli natteravn, jeg er leder for en gruppe natteravner (ca.50 stk).
Dette er en veldig viktig jobb, og en veldig trivelig jobb. Man kommer i kontakt med mange både voksne som ravner, og unge man treffer ute. Det viktigste man lærer av dette, syntes jeg, er at det finnes veldig mange kjekke ungdommer. Men noen trenger også noen å snakke med, og da er vi der.
Dette brenner jeg for, prøv en gang da vel.

Over til andre ting, søndag var min ene svigerdatter og jeg på en liten runde, vi var på skolemusikkens loppemarked og Ullernlåven Antikk & shabby chic www.ullerngaard.no
Dette kom jeg hjem med, lysestaken fordi en slik hadde vi hjemme når jeg var barn. Juleboksen har koselige gammeldagse bilder, og de franske boksene var bare søte. Bollen fra Stavangerflint var så krakelert og herlig at jeg bare måtte ha den, blir fin med blomster i.

På veien dit kjørte jeg gjennom Kongsvinger, på dette bildet øverst på toppen ligger Kongsvinger festning.
Snur man seg mot venstre ser man litt av byen, fint vær var det i alle fall.

Her laver snøen ned, og innearbeid er vel tingen idag.
En stor takk og hilsen til dere som legger igjen kommentarer hos meg, koselig.
Nå må dere ha en fin dag.1 kommentar:

Mia sa...

Det er flott at mange er med i Natteravn. Min kjære var det også for en tid tilbake, men nå når vi bor på landet er det ikke så lett.

Koselige bilder du viser fra hjemmet ditt i de siste innleggene. Det store kuskinnet (for det var vel det det va...?) under sofabordet var flott! Og så hyggelig kjøkken med spiseplass også.

Koselig at du så bloggen min bli nevnt i Lev Landlig. redaktøren der sendte meg email i sommer og spurte "pent om lov" å nevne bloggen min i bladet. Og ikke nok med det, de kom også på besøk til meg. Reportasjen kommer visst til sommeren.