26.02.2011

Bloggfyll

Hadde tenkt å blogge mitt "nye" soverom, har kjøpt ny seng og den er som en drøm, men den gamle døren som jeg skal bruke som hodegjerde står inneklemt bak masse hagemøbler i skjulet, pluss at bena kommer senere så jeg har alt for lave ben på.
Og beslagene som jeg skal sette på døren inn til rommet, for å lage skyvedør, har ikke kommet.
Så det får bli senere.

Men det har jo vært mammutsalg, så et par bøker, Levi Henriksens "Alt som lå meg på hjertet" og Knut Faldbakkens "Totem" ble kjøpt, Faldbakken har jeg faktisk aldri lest, så den ble påbegynt først.
Levi Henriksen er jo kjent for flere ting, han er jo både sanger og forfatter, og jeg har lest de andre bøkene men denne hadde jeg ikke.


Og så fant jeg en bokhandel på nett, Capris.no, som har flere bøker jeg vil ha som jeg ikke får i bokhandelen her.
Tre hagebøker som dere ser, og "En lisa for sjelen" har jeg ønsket meg lenge. Eva Robild og Annika Christensen står for denne (Annika har bloggen Naturliga Ting Tredgårdsblogg som du finner på blogglista mi), denne boken ble med på sengen i går for her var det mye å lese også.
Under her ser dere et av de mange herlige hagebildene, dette mistenker jeg at kommer fra fotografens egen hage.


For et par uker siden hadde Pan besøk av Fiks, og det er alltid stas disse to er så gode venner, på bildet er vi ute å går tur.


Og hvorfor får jeg ikke lagt inn linker til andre blogger eller annet lenger??? noen som vet?
Ha en God helg, klem Laila

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Knut Faldbakken kan trygt anbefales, en veldig god forfatter :) Masse andre flotte bøker du har kjøpt deg også, grattis :)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Kos deg med bøkene så lenge du...Capris er en suveren bokhandel - jeg kjøper de fleste av bøkene mine der...å nå er det jo tid for hageplanlegging også...men om du sender meg din adr. på mail til meg - får du en liten gave fra meg...(syhjornet@hotmail.com)

Ha en super dag og helg...