19.04.2013

Jeg er ingen rosablogger---men, her er det rosa. Litt tungt arbeid men det vokser jo ganske fort, nå måler teppet/ matta 40 x 65, og det skal bli større.
Dette var ganske gøy så jeg tror det blir fler, men må gjøre litt annet innimellom for ikke å få helt krampe. For to dager siden tok jeg en runde i hagen for å se hvordan det sto til, og på flere plasser stakk det opp løkspirer, disse blir til de vakre hvite under her (bilde fra i fjor)


Har fortsatt ikke fått til link til Eplabutikken min men hvis du vil ta en titt så er navnet Lailas lille butikk.


Her sprutregner det, så det blir nok innedag.
Ha en riktig god helg
Klem Laila

Posted by Picasa

4 kommentarer:

Tanja sa...

Matta blir kjempefin!:) Jeg har sett over mine gamle sengeklær, og det er ingen fine farger.... Tror jeg må kjøpe nye og rive opp jeg :P Så deilig å se det spirer! Gleder meg til å følge med i hagen din etterhvert - det er en fryd for øyet:) God helg:)

Lene fra Lillehammer sa...

God morgen! Så flink du er med håndarbeid da, skikkelig stilig.
I dag våknet vi til en flott morgen og det ser ut til at solen vil dominere i dag, HERLIG! Jeg regner med at det blir luking av bed i dag (selv om jeg har fått tatt ett bed allerede da). Gleder meg masse til å få begynt i hagen igjen og spirene på spirerommet begynner også å bli svære.
Håper du også får en like flott dag og kos deg så masse!

The Rosegarden in Malevik sa...

jösses vad duktig du e :)
å missa nu inte.......

SATURDAY SHOW OFF

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

karishytteoghjem.blogg.no sa...

Så fint:-) Jeg begynte også på et teppe for en stund siden. Tungt å jobbe med ja:-) Tenkte jeg skal finne det fram igjen ,når jeg ser hvor fint ditt blir:-)Ha en fin kveld.
Kari