12.11.2010

Julemarked på Tjura

Neste lørdag braker det løs igjen med julemarked, her blir det glassblåsing for barna hos Klart Glass, kanefart og ridning, masse boder med husflidsartikler, smultringer og kransekaker.
Eplesaft fra Hardanger, honning og julenek og vi har kafeen oppe med slag av kaffe og gløgg, saft, vafler kaker og pølser.
Jeg trodde ikke jeg skulle få laget noe i år, men plutselig løsnet det, så her ser dere noe av det jeg har i år.Startet med å dekorere lys og fyrstikkesker, så kom jeg på at jeg hadde masse tomme glass i skjulet.
Satte i gang å heklet poser til disse, hadde på litt pynt og joda syntes det ble fine "snølykter" om jeg skal si det selv. I ettertid har jeg sett at andre også gjør dette også i farger, kjempefine de også.


Kleshengere hvor det står: heng av deg jakka og bli ei stønn, korketrekkerskjerf blir det nok fler avVeldig koselig lys i disse lyktene, dette bildet er tatt på høylys dag.


Ha en fin helg, klem Laila2 kommentarer:

Marita sa...

Oj, du verden for en produksjon av flotte ting! Lykke til med salget. Jeg elsker sånne messer og skulle ønske jeg var nærmere, men det er Førjulsmarked her i Lier i helgen også og jeg gleder meg til å besøke det.

Annika Christensen sa...

Men vad du kan! Vad fina burkarna blev. Kul när man kan göra saker själv och få sälja.
Ha det så bra
Annika