15.08.2010

Nå er jeg i gang

Sørveggen har ropt etter maling lenge, men nå har jeg endelig begynt


Dere ser tydelig her hvor nødvendig det er, Bergensrød heter fargen, og rødt blir det


Og her er starten på det som skal bli et rent rosebed, bortsett fra en Jackmanii som står såvidt til venstre for stolpen og en Nelly Moser som står til høyre utenfor bildekanten, de skal få lov å danne baktropp.
Her er da litt av det som måtte vike plassen og mere blir det, men det får bli til neste år.Nå skal jeg prøve å ta det med ro resten av dagen, kanskje jeg skal sette meg og se på at malingen tørker He he.
Klem


5 kommentarer:

Villmarkstausa sa...

Å...så rødt og fint det blir. Jeg har kontaktet Polakker, gav opp;-))

Hvil deg med god samvittighet!

June sa...

Hei Laila!
Så fantastisk morsomt at du fant akkurat min blogg og kom til å lese innlegget om Borger! Jammen litt snodig da, at Borgers NABO skulle komme over innlegget...!..siden Norge er fullt av bloggere i alle kategorier og det dermed er nokså tilfeldig hvilken blogg man finner og kikker inn til.

Jeg ser at du nå bor i Hedmark, men jeg regner med at det var på Lillestrøm (eller Kjeller?) du var Borgers nabo? Har faren din også vært plassert på Kjeller?
...og du har gått på nepeslang hos den gamle majoren??!! hi hi
Jeg vil tro at du kjente Borger bedre enn meg, for jeg kjente ham bare gjennom bestemora mi,som var hans søster, og som døde for tjue år siden..."bare" 85 år gammel. De var 9 søsken, og mange av dem ble over 90 år, så bestemor var den første av dem som døde. Dermed mistet vi jo dessverre det meste av kontakten med søsknene hennes, inkludert Borger. Mitt kjennskap til ham er derfor mye gjennom det som OddKjell Skjeggstad har skrevet om ham i forskjellige sammenhenger. Det meste av det i Årbøkene fra Stange og Romedal Historielag. Ellers fortalte bestemor meg en del før hun døde om barndommen sin i Romedal. Siden Borger var bare ett år eldre enn henne var de nok veldig knyttet til hverandre i oppveksten.

Hvor i Hedmark bor du? Har du evnt noen kjennskap til Romedal og stedet der de vokste opp eller til butikken som faren drev og som de bodde i 2.etg på etterhvert? (Korsgård heter det der)

Dette ble jammen en laaang kommentar, men jeg ble litt "revet med" nå gitt! ;) Kanskje du har en mailadresse som jeg evnt kan skrive til deg på..?

Veldig artig dette, Laila!
Jeg legger meg som følger på bloggen din, som forøvrig er kjempeflott! Og det røde huset er jo rene drømmen! Kanskje det ikke er så langt fra her jeg bor..?

Håper vi blogges!
Hvis du feks har noe mer på hjerte vedr Borger må du gjerne sende meg en mail på junla@live.no

Ha en flott ny uke!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

June sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
June sa...

Hei igjen!
Det ble visst litt surr med den lange kommentaren min. Den kom "dobbelt opp", så jeg slettet den ene.
Jeg ser imidlertid ikke noen plass hos deg der man kan legge seg som følger....? Det er kanskje ikke åpnet for følgere på bloggen din? Eller er det bare jeg som har kikket meg blind her inne?

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Elisabeth sa...

Så flott det blir, nydelig rødfarge :)