29.04.2011

Sommer på kjøkkenet

I dag (når jeg allikevel måtte være inne med en dopet katt) har sommeren fått innta kjøkkenet, veeel ihvertfall spisekroken. Vasket og pusset, og opp med de hvite gardinene.Hortensiaen er nesten ferdig, tenker jeg skal prøve og plante den ut senere,. Krakken har fått en søt liten brikke fra Green Gate på.To nye puter ble det når jeg måtte en tur til Kongsvinger på tirsdag (ja June man kan bli avhengig).

Den gode runde engelen henger i vinduet og et hjerte fra Mia henger på gardinstangenUtrolig hva man kan bruke en gardinkappe til, her henger en på fronten av slagbenken.

I morgen blir min sønn nr. to 40 år, og det skal feires. HURRA.


Ønsker dere en riktig god helg, klem Laila
3 kommentarer:

Butterfly sa...

Hei :O)

Så koselig det var blitt i kroken, med de hvite gardinene. Likte kappen du har hengt foran på slagbenken. Veldig dekorativt!!

Hvordan går det med den dopede pusen?

Håper på å gjøre stuen litt mer sommerlig snart. På tide med vinduspuss og bytte av gardiner...

Gratulerer så mye til din sønn :O) håper dere har en koselig feiring!

Klem fra Yvonne :O)

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg Laila! Aller først må jeg si at spisekroken din ble så utrolig flott, så lys og nostalgisk og veldig meg egentlig.
Når det gjelder det du lurte på inne hos meg. Fuglehuset lagde jeg og pappa (aller mest pappa da for jeg var veldig lita) til min mamma til julegave, så den er nok hjemmelagd. Denne har fulgt meg i mannge år og den har hatt sin faste plass på hytta på sørlandet i mange-mange år. Men da hytta ble solgt tok jeg den med meg. Har jo litt affeksjonsverdi for meg.
Når det gjelder tørkestativer er også den hjemmelagd. Morten lagde den for et par år siden og er jo forholdsvis enkel å lage. Men mulig du får kjøpt ferdigprodusert. Mener å huske det var en som solgte slike på finn.
Ønsker deg lykke til med dine x antall prosjekter, morsomt er det jo stort sett da.
Klems til deg!

Torill sa...

Så koseleg du har det kjøkkenet. Har kikka litt rundt på bloggen og du har mykje fint i hagen ;-)