25.08.2009

Gjerde og port

Helgen er brukt til å få opp gjerde, tre høyder er på plass. Noe skal på plass helt opp, men det får dere se siden. ( er nemlig ikke sikker på hva jeg skal gjøre der)
Jeg drømmer om et ordentlig skigard, men det får vente til den store gevinsten detter ned her

En hvit nydelig astilbe står på innersiden av gjerdet


I dag hadde jeg fått igjen litt krefter og begynte på porten. Her ligger skjelettet til det som (jeg tror) skal bli min versjon av Harald Thaulows solport


Stolper har jeg hentet i dag og en står provisorisk på plass, lurer litt på høyden men med klatreroser og lykter blir det vel bra, ellers finnes det vel motorsager.
Og nye ideer vokser fram etterhvert som man jobber, hellegangen fram mot huset tror jeg hadde hatt godt av å omplasseres i grus/singel what ever.


Og hvis dere lurer så har jeg gjort det helt selv, bortsett fra at minste M i nabohuset hjalp meg å holde noen bord ( minste M fordi hele familien har navn på M.)
Ha en fin kveld


Rettelse fra forrige innlegg: Jeg spiser selvfølgelig BLÅbær

3 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Heiann...
Så flott det er hos deg, du har virkelig fått det koselig - dette må jo være drømmen om den røde stuen i skogen...

Ha en super dag og helg...

Mia sa...

Oi oi, jeg er intet mindre enn imponert! Har du virkelig satt opp gjerdet så langt selv...? (morsomt med minste M) Og snekre port gjør du også! Jeg er helt analfabet når det kommer til hammer og spiker, så den biten overlater jeg mer enn gjerne til min kjære. Men duverden så moro det hadde vært å kunne si at dette har jeg gjort selv! Så må jeg bare si at det er valdig vakkert rundt deg der, hus og hage, blomster og grønnsaker. En drømmeplass, helt sikkert!

Ingun sa...

Drømmer om et slikt hus i skogen jeg også...Fint har du fått det, og flink er du!!