15.07.2010

Litt av hvert

Her er to som ser ut som om de har en plan. Pan er nå blitt tre år i dag, i går var det visst, altså onsdag. Gratulerer til han og hans syv søsken, fortsatt verdens største kull av denne rasen, som er affenpincher.

Monsteret er plassert under hurdalsrosen, som nå er helt avblomstret, synd det går så fort.

Litt dårlig bilde, men her er de mørke stemorsblomstene som jeg fikk frø til av Lene på Lillehammer. Flere planter kommer Lene, men jeg har dårlig kontroll.

Disse to finner ikke på så mye sprell som de foregåendeHer er noe jeg ikke husket at jeg haddeHer er nytt bed under bygging, biten til venstre ble laget tidligere og begynner å bli tilvokst.
Gressklipp, kompost, oppklipte grener og jord i skjønn forening blir tilslutt et næringsrikt bed.

Her er også noe jeg ikke visste jeg hadde, kanskje det er noen av frøene fra Lene?Liljene jeg kjøpte på hagemessen blomstrer snart, spennende å se om de er rosa og hvite som de jo skal være.Mandag måtte jeg ringe etter hjelp for å få spist opp litt jordbær, i min farmor s gamle dessertbolle, dette var de første og det er masse i år.

Neste innlegg skal dere få se hva jeg har drevet med de to siste dagene, smittsomt å være gjest i et strøkent hus.
Klem Laila


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei:)
Er det ikke moro å oppdage blomster en ikke visste at en har?:)
Jeg finner til stadighet nye stemorsblomster jeg. Men de frøer seg jo selv så det er kanskje ikke så rart. Og nå er jeg spent på å se hva Mia har inspirert deg til.
Jeg har ikke gjort noe med kommoden enda. Skal ha den stående på hobbyrommet mitt når det blir ferdig, og det ser ut til drøye. Men planen er klar. Skal male den fransk grå og shabbe den til. Så har jeg tenkt til å ha stoffene mine blant annet i det. Heldige deg som også har fått tak i et. Vet du hva du skal bruke det til?
Håpe du har en fin torsdag.
Klem Elin!

Rose Garden Malevik sa...

FIN BLOG :)
Håkan

Anonym sa...

Hei igjen:)
Glemte helt det du spurte om.
Ble egentlig litt klussete når jeg lagde bloggen. Bloggen heter Elins drømmer, men blogspotadressen min ble minishabby. Så jeg er begge deler jeg:)
Klem igjen:)