12.08.2010

Hermegåsa slår til igjen

Ja nå har jeg gjort det igjen, denne gangen var det Nostalgiske Nooria (dere finner henne på lista mi og hun er verdt et besøk) som byttet ut skap med hyller, det ble jo kjempefint.
Og som dere ser av dette dårlige bildet, hadde jeg et lite skap som ikke var til annet enn rot...


så, ned med skap og opp med hyller, ble det ikke bra? Jeg er i hvertfall fornøyd.

Inni skapet var et strømuttak med bryter, så elektriker måtte komme og ordne med det.
Fikk svarte hylleknekter på Ting og Tang, men der har de jo spraylakk også så det ordnet seg.


Og så er min New Dawn i blomst, og med den vil jeg ønske dere, og spesielt N N


GOD HELG


3 kommentarer:

Mia sa...

Så utrolig flott det ble med hyllene! Jeg så innlegget til Nooria også, og hvor fint det ble hos henne, og jammen meg så ble det like fint hos deg også!

Jeg ser i et tidligere innlegg hvor du skriver om riddersporene dine og at de ikke er "slik de bør være". Men det er de så absolutt! Som andre sa, det finnes flere forskjellige typer ridderspor, og den du har (og jeg også har) er den fineste, synes jeg. Riktignok er den ikke like høy, og blomstene er ikke like store og tette, som i de andre typene, men den blåfargen er bare helt nyyyydelig!

Apropos blåfargen... tuuuusen hjertelig takk for den skjønne pakken som dumpet ned i postkassen min her forleden. For et alldeles nyyyydelig blått hjerte. Så glad som jeg ble! Du burde og skulle ikke ha sendt meg noe som helst, men jammen er jeg glad for at du gjorde det. Glad er jeg forresten også at det har ordnet seg med plass til din far. Så tusen takk igjen, jeg setter utrolig stor pris på gaven din. Og jeg setter pris på at du kom på hagebesøk hos meg i juli. Det var virkelig hyggelig å få hilst på deg. Og skulle veien din føre deg til mine kanter en annen gang så må du komme innom igjen.

Nooria sa...

Se der ja, det ble jo kjempefint! De hylleknektene så veldig like ut også. Hvor fikk du tak i dem?

Jeg har en hylle med like men større knekter på gjestetoalettet også.

Lene fra Lillehammer sa...

Hei du. Først må jeg få si at de hyllene dine ble superfine, helt supert, så dette kan du være veldig godt fornøyd med.
Når det gjelder planta du har fått frø fra meg kan jeg ikke helt skjønne det. Jeg går ut ifra at du sikter til den ferskenfargede blomsten? Det ser ihvertall ut for meg til å være en daglilje men da er det ikke frø du har fått av meg.
Når det gjelder riddersporen er det nøyaktig den samme som jeg også hadde (drog den opp i sommer og kastet den). Det er det jeg kaller kinesisk ridderspore og de ser helt annerledes ut en de vanlige. Dersom du vil kan jeg godt samle frø til deg av vanlig riddespore, har en drøss av de selv om mange er blitt revet opp. Kjempelette å få til å spire.
Ha en flott helg!