05.12.2010

Jentefest og andre søndag i advent

Her er bordet ferdig dekket og jeg venter på cafe damene, vi er tretten stykker, men vi ble åtte denne gangen. Gulasjsuppe, hjemmebakt bondebrød og vin stod på menyen. Oreokake og kaffe ble det jo også. Riktig koselig å bli mer kjent med disse jentene.

Gaver hadde de med seg også, nydlige blomster, vin og selvlagde ting, glasskulen kommer fra Kari på Klart (som jeg har link til på høyresiden her). Hun kom sent, men det er lov når man blir priset for sitt arbeid, hun lager nydlige arbeider i glass hvor hun bruker blondeduker som sjablonger.
Flott pyntet glass med småkaker og strikket engel fra Tanja (med bloggen Min lille hule) som jeg også har link til.
Takk til alle jentene for en koselig kveld.


Litt julepynt måtte jo opp før denne kvelden, hjerter i vinduene både inne og på trappa, de ute er fra Ting og Tang, og de inne er fra Perfect Home


I dag har jeg måkt snø og bare tatt det rolig, tent det andre lyset selvfølgelig. Så skal jeg i kirken på Peter Jøback konsert etterpå, gleder meg, men det er litt leit også for jeg har fått biletten av en av damene som var her på fredag, hun havnet på sykehuset i går, men det går hvisst bra.
Gode tanker til Randi.
Ha en fin andre advent, klem Laila


4 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Så kjempekoselig julestemning du har laget.. vi reiser bort i julen så her er det ikke så mye som minner om den kommende julen. Litt adventspynt og kos blir det likevel. ha en fortsatt fin søndag.

Randi sa...

Du har verkligen skapat en underbar julstämning hos dig! Jag förstår att ni hade en härlig kväll tillsammans. Och vilka fina gaver du fick!
Önskar dig en riktigt skön ny vecka i julens tecken!
Kram Randi

"Sunshine" sa...

Du så koselig...Og slikt et nydelig bord..
Du vet å gjøre det hyggelig for gjestene dine.

Elzie sa...

Vad julfint du har gjort det. Såna hjärtan har jag också. De är söta och lagom stora, haha.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie