04.12.2008

Bloggvenner

Denne har jeg fått av Annie - Annalunda, tusen tusen takk.
Har veldig lyst til å beholde den helt for meg selv, men det er ikke meg, så jeg vil gi den videre til alle dere som jeg har linket til. Dere gir meg mange kosestunder og mye inspirasjon.

Ha en fin helg

2 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Tack för det Laila.
Jag tar den till mig i hjärtat.
Men annars har slutat lägga ut utmärkelse sedan jag fick något virus med.
Sedan tycker jag att det är svårt att dela vidare och så som du har gjort är ju tóppen bra.
Det kom jag på för sent så nu är jag så tråkig att jag tävlar inte, lägger inte ur awarder och utmaningar hoppar jag också över.

Jag bloggar när jag vill och kan.
Hoppas att du förstår mig och att du återkommer till mig.

Många fredagskramar
Annika

Mia sa...

Tuuusen, tusen takk for awarden! Såå hyggelig og så glad som jeg blir! Og jeg gir den gjerne tilbake til deg, Laila, for det er virkelig hyggelig med blggvenner som deg!

Jeg ser at du har fått masse snø, du også. Så vakkert det bildet av huset ditt med stakittgjerdet og all snøen var da. Siden innlegget mitt med snø har vi også fått mer, og det begynner å gå utover greiner på trær, som rett og slett knekker pga. snøtyngden. Men vakkert er det, så absolutt, med det hvite landskapet.

Angående katter og duftelys, eller lys i det hele tatt; jeg har måttet gi opp å ha et lysfat på stuebordet med mange små lys, det ble rett og slett for farlig mad katten Angus, som insisterer til stadighet å ligge på bordet (selv om det fortsatt ikke er tillatt!) Så nå har jeg kun en npkså tung lykt med et lys i på bordet og det har heldigvis fungert bra så langt...