03.07.2010

Nå er det sommer i hagen

En liten kollasj fra hagen i dag, hurdalsrosa ar sprunget ut, en liten agurk er på vei, søstervalmuen er bare vakker og vinranken vokser.Og stakkars "VesleGunda" har hengt på kjøkkenet og ikke sagt et ord, men nå har hun fått en plass i drivhuset og passer på der.
Hun hilser til mor Gunda.


Ha en fortsatt fin helg

4 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Hei, så herlige bilder fra hagen din da. Og at dere ligger så mye lenger bak enn hos her på Lillehammer stemmer jo ikke. Det er masse roser som ikke har sprunget ut i det hele tatt enda, tror kun det er Martin Frobisher, Constance Spry, Aicha og den jeg ikke husker navnet på. Jo, hurdalsrosa begynte jo å blomstre for et par uker siden men den er jo alltid tidlig.
Ha en strålende lørdag Laila, kos deg masse!

Besta sa...

Koselig blogg du har, takk for titten:)

klem fra marilyn

GundaM sa...

neimen, så artig se engelen igjen da!!! den har fått en nydelig plass i det herlige veksthuset ditt!!!

friskt og frodig ser det ut til å være hos deg Laila, håper du har en toppers søndag ;) selv skal jeg på kunstutstiling sammen med noen venninner og kose meg idag. overskyet men varmt, deilig vær ;)

Mia sa...

Så masse vakkert i blomsthos deg nå, Laila! Og jeg skal si jeg er misunnelig på din Hurdalsrose i blomst! For mine to har lidd voldsomt under den kalde vinteren, og måtte beskjæres helt ned! Heldigvis vokser de brukbart nå, men selve rosene kan jeg bare drømme om iår.

Så synd det er med din far. Jeg forstår jo at du ikke kan avtale noe enda angående hagebesøk hos meg. Men det er ikke noe problem å gi meg besked dagen i forveien. Det hadde jo selvfølgelig vært veldig hyggelig hvis du fikk det til.